Frankwatching Webinars: zo werkt het! | Frankwatching Webinarshttp://www.frankwatching.com/webinar/ – Frankwatching, hét platform voor on-line developments, ideas en methods organiseert regelmatig webinars over on-line onderwerpen. LinkedIn advertising, Google Analytics, Instagram, Fb advertising, on-line campagnes voor non-profits – je leert er in een uur de ins en outs van belangrijke on-line developments. De webinars worden gegeven door ervaren trainers en sprekers van Frankwatching. Dus je leert direct van de consultants, gewoon vanachter je bureau (of je luie stoel).

Een webinar volgen bij Frankwatching is heel makkelijk. Als je je ingeschreven hebt, krijg je een dag voor het webinar een bevestigingsmail met de inloglink. Kwestie van klikken, inloggen met je e-mailadres en je bent stay aanwezig. Vanaf je pc, pill of smartphone. Of kijk het webinar achteraf, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Kijk hier wat er zoal op de agenda staat http://www.frankwatching.com/webinar/. We zien je graag terug in een van onze webinars! Heb je nog vragen? Je vindt de antwoorden op veel gestelde vragen over de webinars van Frankwatching hier http://www.frankwatching.com/webinars/vragen/.

Volg je liever een dagtraining? De trainingen van Frankwatching kwamen in de Emerce100 als beste uit de bus in 2015. Je vindt de agenda hier: (hyperlink)

Frankwatching is Nederlands grootste neighborhood op het gebied van on-line developments. Onze video’s zitten boordevol ideas over social media, e-mail, advertising, communicatie, search engine marketing en nog veel meer! Abonneer je om geen enkele video te missen.

source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *